top of page

RaraPetcare Group

Public·204 members

(PE NET@@) Farul Constanța vs Petrolul în direct 2022 10 decembrie 2023

8 oct. 2023 — vs FCSB în direct 17 EEE 11 FC FARUL CONSTANTA 14?? CFR Cluj vs Poli Iași în direct online 15 Primul duel oficial ... FC Otelul Galati vs .

Gloria vs Farul în direct 2022 2 noiembrie 2023 Pe net 8 oct. 2023 — vs FCSB în direct 17 EEE 11 FC FARUL CONSTANTA 14?? CFR Cluj vs Poli Iași în direct online 15 Primul duel oficial FC Otelul Galati vs . ro. Deși tocmai a ajuns la Farul, Constantin Budescu nu face parte din lotul lui Gică Hagi. „Clubul nu are datorii la nimeni. Eu cred în Farul și de aceea am investit. Eu cred că Farul va deveni mare, deja am accelerat cu doi ani și i-am distrus pe toți. I-am rupt anul trecut. Am făcut ceva fantastic, noi am fost inspirați. Poate acum nu o să lucrăm așa de bine și pot să las locul altuia. Cu toții putem fi înlocuiți. Petrolul Ploiesti - Farul Constanta live du 06.08.2023 - Livescore 5 aug. 2023 — Petrolul Ploiesti - Farul Constanta live du 06.08.2023 » Match en direct » Foot en direct ≡ livescores.biz. Important este să fim noi concentrați la ceea ce avem de făcut. Ne-am pregătit foarte bine în această săptămână și ne dorim foarte mult să câștigăm meciul de mâine”, a spus Florin Pîrvu. Vezi aici video cu toate fazele meciului! Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care... citește mai mult Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Farul Constanta vs Petrolul Ploiesti Head to Head Farul Constanta vs Petrolul Ploiesti Past H2H Results, Asian Handicap Win%: 40.0%, Total Goals Over%: 80.0%. Last 5, Farul Constanta won 2, Draw 2, Lose 1, 1.4 ... Gloria Buzău vs Farul Constanța în direct online 2 noiembrie 1 nov. 2023 — Petrolul se impune cu 2-0. LIVE Prima Sport 1 acum 10 ore — [VEZI vs Farul Constanța în direct 2022 02/11/2023 Sport 8 oct. 2023 — vs ... FCV Farul Constanța vs FC Petrolul Ploieşti rezultate live, FCV Farul Constanța FC Petrolul Ploieşti rezultate live (video transmisiune în direct) începe in data de 10 dec. 2023 la ora 15:00 pe Stadionul ... Petrolul - Farul Live Video Online în etapa 4 din Superliga 0:50Meciul Petrolul - Farul Constanța se joacă în etapa a 4-a din Enes Sali trimite direct spre poarta Petrolului din lovitură liberă, dar Zima ...Prosport · Andrei Preotu · 6 aug. 2023 Min. 90+8. Final de meci. Min. 90+3. GOOOL PETROLUL PLOIEȘTI. Irobiso o duce pe Petrolul în avantaj cu o lovitură din trei metri în urma unei erori făcute de apărătorii lui Gică Hagi. Min. 90. GOOOL FARUL CONSTANȚA! Vînă pasează până la Kiki, acesta centrează până la Băluță, iar Carnat a reușit egalarea după ce deviază mingea din patru metri. Min. 72. Țicu este avertizat. Min. GOOOL FARUL CONSTANȚA! Mateus primește o pasă excelentă de la Vînă, iar brazilianul reduce din diferență. Min. 68. Gicu Grozav șutează puternic de la mare distanță, iar Buzbuchi nu a avut nicio șansă. Min. Farul Constanța – FC Petrolul/Totul pentru campionat! acum 13 ore — Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești. Stadion Viitorul, Ovidiu Creat cu de Studio Panda. Copyright 1924-2022 FC Petrolul Ploiești, Toate ... Hagi se bucură pe bancă. 1-3 Ratare uriașă pentru Farul Constanța! Enes Sali are o fază pe cont propriu, ajunge într-o poziție favorabilă și șutează, dar, lovitura este mult sub așteptări, iar gruparea de la nivelul mării ratează șansa de a se distanța la două goluri. Irobiso îi lasă pe "lupii galbeni" în inferioritate numerică după ce a protestat. GOOOOOL Petrolul Ploiești! Gabi Tamaș a reluat puternic cu capul după un corner executat la perfecție. "Lupii galbeni" reduc diferența pe "Ilie Oană". 1-2 Partea a doua a jocului a început. Farul Constanta - Petrolul 10 decembrie 2023 acum 1 zi — Afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a paria pe meciul Farul Constanta - Petrolul (10.12.2023) din SuperLiga: ponturi, echipe, ... 29. Sârbu îi pasează excelent lui Sali după o combinație superbă cu Vînă, însă atacantul Farului ratează din câțiva metri. Min. 16. Petrovic șutează de la marginea careului, dar mingea este deviată în corner. Min. 15. Enes Sali trimite direct spre poarta Petrolului din lovitură liberă, dar Zima este pe fază. (Televiziune in direct) Poli Iași vs UTA Arad în direct 8 de acum 2 zile — Poli Iași vs Petrolul în direct 2022 2acum 18 ore — ACSM Politehnica Iași vs FC Petrolul Ploiești. Farul Constanţa: Aioani - Larie, Kiki ... Răducan, Irobiso Antrenor: Florin Pîrvu Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, Boli, Kiki – Artean, Nedelcu, Grameni – Vînă, Rivaldinho, Sali Rezerve: Aioani – Dussaut, Queiros, T. Băluță, N. Popescu, Vianna, M. Santos, N. Carnat, L. Andronache Antrenor: Gheorghe Hagi Stadion: „Ilie Oană” (Ploiești) Arbitru: George Găman (Craiova), A1: Ciprian Danșa (Satu Mare), A2: Stelian Slabu (Brașov) Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București), AVAR: Bogdan Gheorghe (București) Petrolul – Farul Live Video Online în etapa 4 din Superliga Cele două echipe s-au mai întâlnit de 10 ori în principala competiţie internă, de patru ori s-au impus prahovenii, celelalte șase jocuri fiind câştigate de dobrogeni, conform lpf. 63. Carnat și Santos au intrat, Sali și Grameni au ieșit. Min. 62. Jair vede cartonașul galben după o intervenție asupra lui Vînă. Min. 50. GOOOL PETROLUL PLOIEȘTI! Jair înscrie din opt metri. Reușita acestuia a fost validată după consultarea sistemului VAR. Min. 47. Jair înscrie în poarta lui Buzbuchi, însă golul este anulat pentru poziție de ofsaid. Min. 45. A început repriza secundă. Min. Pauză. Min. Min. 11. Hanca îi pasează lui Petrovic în careul lui Buzbuchi, însă fără probleme pentru portarul Farului. Min. 3. Sali încearcă un șut de la 10 metri, însă mingea este blocată de apărătorii Petrolului. Min. 1. A început meciul! Echipele de start: Petrolul: Zima – Papp, Meijers, Țicu – Doua, Hanca, Seto, Jair, Musi – Petrovic, Grozav Rezerve: Eșanu – L. Dumitriu, P. Gomes, Purtic, M. Rădulescu, M. Constantinescu, Jefferson, I. Există ziua în care pleci. Eu sunt făcut din muncă”, a afirmat Gică Hagi, înaintea meciului de la Ploiești. Florin Pîrvu se teme și de rezervele Farului: „Lotul este valoros! ” Petrolul se așteaptă la un meci tare, chiar dacă Farul lui Gică Hagi ar putea fi mai mult cu gândul la următorul tur preliminar din Conference League. „Vreau să-i felicit, în primul rând, pentru calificare, ca și pe celelalte reprezentante ale fotbalului românesc, care au reușit să avanseze în turul următor. Dar, vorbind despre Farul, cu siguranță lotul este valoros și pot alinia oricând un prim 11 foarte competitiv. (((VEZI ONLINE!!))) Poli Iași vs Petrolul în direct 2022 2 o 1 oct. 2023 — 2023 — 2023 Farul Constanța - 3 FC Politehnica Iaşi CFR 1907 Cluj CS Universitatea... După o lovitură liberă bătută de Piftor, Țieranu reia cu ... Digi Sport - stiri din sport, meciuri live - Spectacolul campionilor! ... DIRECT pe Digi Sport 1. FOTBAL: Farul Constanta - Petrolul, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. FOTBAL:FCSB-OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (3.12.2023). FOTBAL ... Petrolul Ploiești - Farul Constanța 1-3 | Alibec a făcut spectacol pe "Ilie Oană". Constănțenii rămân lideri în Superligă | Sport. roPetrolul Ploiești a pierdut confruntarea cu Farul Constanța de pe Stadionul "Ilie Oană", scor 1-3. Live text: Petrolul Ploiesti - Farul Constanta Data publicarii: Vineri 16 Septembrie 2022, 23:00 Data actualizarii: Vineri 16 Septembrie 2022, 22:57 Petrolul Ploiesti Gabi Tamaș '57 Farul Constanta '90+3 Enes Sali '35 Denis Alibec '11 Final. GOOOOL Farul Constanța! Denis Alibec este altruist și-i pasează lui Enes Sali, care fructifică cu lejeritate. Petrolul - Farul Live Video Online în etapa 4 din SuperligaPetrolul Ploiești o învinge pe Farul Constanța, scor 3-2, iar formația lui Gică Hagi ajunge la două înfrângeri consecutive în sezonul 2023-2024. După victoria cu Farul, formația din Ploiești a urcat pe locul 9 în clasamentul din Superliga, cu 5 puncte, în timp ce Farul Constanța este pe 5, cu 6 puncte. Gloria vs Farul în direct 2 noiembrie 2023 Priveste in direc 1 nov. 2023 — 2023 — [GRATUIT@@@] Voluntari vs Farul Constanța în direct 2022 26 septembrie 2023 Petrolul se impune cu 2-0. Minutul 87: GOL Petrolul ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page